New Dacia Duster

Винкелхок и Opel - една неръждясваща любов!

Юли 31, 2020
Винкелхок и Opel - една неръждясваща любов!

Винкелхок и Opel - една неръждясваща любов!

Реклама Skoda Stock
Известният пилот Йоахим Винкелхок /smoking Joe/ е лоялен към Opel от 20 години. Първоначално той работи за марката с ембелма Blitz /светкавица/ като пилот в състезанията в продължение на четири години, след това стана посланик на марката за компанията от Рюселсхайм.

"С Йоахим Винкелхок имаме наистина фантастичен посланик на марката. Въпреки всичките му успехи в състезанията, той винаги остава на земята като достъпна звезда за феновете. Когато кара класиката ни в ретро автомобилни ралита, зрителите много се вълнуват. Със страхотния си опит и шофьорски умения. той изведе спортните ни модели в топ форма. Благодаря му за 20-е години отлично сътрудничество ", каза шефът на Opel Михаел Льошелер и го поздрави с годишнината.

Въпреки че закачи състезателната си каска на пирона, той все още кара автомобилни бижута с голяма жар. Йоахим Винкелхок винаги участва с радост в ретро ралита за Opel Classic. Той има две любими коли там - 1971 г. Opel Kadett B 1900 Rallye и Opel Admiral V8.

За последния споделя - "Много небрежен крайцер с якия си V8 отпред той витае в дългите пролетни пътувания като диван на колела над всеки път, без значение колко е лош. Най-хубавото е, разбира се, когато жена ми Сали седи до мен", казва Винкелхок. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024