Opel Stock

Hyundai обнови бордовата си система Bluelink

Hyundai Bluelink

Hyundai Bluelink

Реклама Skoda Stock
Hyundai обяни, че компанията е обнови сериозно бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система Bluelink, оптимизирайки базата и добавйки нови функционалности.

Обновената Bluelink система, която стана достояние първо на собствениците на модела i30, обещава не само нов интерфейс, но и предлага на потребителите повече комфорт, удобство и сигурност на пътя, като сред основните новости са функционалностите Connected Routing, Last Mile Navigation и намирането на места за паркиране в реално време.

Connected Routing функционалността на Bluelink обещава допълнителна прецизност на калкулацията на маршрута, като взима под внимание множество данни в реално време и прекалкулирайки информацияна на всеки 5 минути.

Last Mile Navigation предлага подробна навигация до крайната точка на пътуването, ако тя не може да бъде достигната с автомобила, чрез приложението Bluelink за мобилни телефони, което се активира автоматично в момента, в който двигателят на колата спре да работи.

Новата версия на Bluelink дава възможност на потребителите да създават до два основни и един допълнителен профил, благодарение на което потребителите могат да разчитат на персонализираните си настройки, като позиция на външните огледала, подредба на интерфейса на бордовата система и други, дори когато сменят автомобилите.

Bluelink предлага също така актуална прогноза за времето, както и предупреждения за стационарни камери за следене на скоростта, където това е разрешено от закона. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024