New Dacia Duster

Автосалон Мюнхен 2021: Каква е концепцията (Видео)

IAA 2021

IAA 2021

Реклама Honda ZR-V
Организаторите на предстоящото през следващата година автомобилно изложение (IAA) в Мюнхен, което се явява наследник на класическия форум във Франкфурт, обявиха нови подробности около концепцията, на която залагат за пилотното издание на събитието.

"IAA се развиваше през годините непрекъснато, но през 2021 година ние поставяме фундаментално ново начало", коментира Хилдегард Мюлер, президент на германската асоциация на автомобилната индустрия (VDA).

Като основна задача, която са си поставили организаторите е провеждането на диалог, както между потребителите и производителите, така и между отделните фирми, политически и държавни структури.

Концепцията за провеждането на Автосалон Мюнхен 2021 предвижда обособяването на три тематични зони в града, всяка със своя персоналност и основно предназначение. Първата от зонита- Summit, ще бъде разположена на територията на Messe Munchen, и по всяка вероятност ще предложи класическо поле за изява на изложителите и посетителите.

Втората зона на IAA 2021 ще бъде Blue Lane и както подсказва името представлява тестови маршрут, по който желаещите ще могат да се докоснат до най-новото от света на автомобилостроенето и мобилността като цяло, както и да разгледат някои от най-забележителните части на Мюнхен.

Blue Lane ще се явява също така и връзка между основните изложбени площи в Summit и третата обособена зона- Open Space, където различни бизнеси (автомобилни и свързани с мобилността като цяло) ще разпологат свои временни съоръжения.

Автосалон IAA 2021 ще се проведе в Мюнхен от 7 до 12 септември.


Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Новата емблема на Lamborghini е като старата, само че е нова (Видео)

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Tesla Xiaomi

Xiaomi лансира първата си електрическа кола. Цена е изненадващо достъпна

Мар 29, 2024
Авто Новини Авто глобус

Пролетната проверка на кемпера

Мар 29, 2024