Skoda Monte Carlo

Volkswagen анонсира Mini-Camper

Volkswagen Mini-Camper

Volkswagen Mini-Camper

Реклама Skoda Stock
Лекотоварното подразделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, разпространи първата информация за изцяло ново пазарно предложение, което компанията ще отправи на потребителите след премиерата на автомобила през септември тази година.

Volkswagen Mini-Camper е разработен на базата на новото поколение на хитовия за марката модел Caddy и както подсказва името представлява компактен кемпер.

От Volkswagen коментират, че Mini-Camper е насочен към младите семейства и двойки, почитатели на къмпингуването и спортуването сред сред природата, които търсят оптималната модулност по време на техните приключения.

Една от от отличителните черти, върху която акцентират от лекотоварното подразделение на Volkswagen е панорамният (1.4 кв.м) стъклен таван, който дава възможност за наблюдение на небето и звездите през нощта. За онези, които не са почитатели на тези гледки или не обичат да се будят от слънчевите лъчи, от компанията са предвидили и система за затъмняване на всички стъклени повърхности.

Освен с интегрирано, но делимо легло, Volkswagen Mini-Camper идва с олекотени сгъваеми столове и маса, и две практични кутии за транспортиране на багажи. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024