Skoda Monte Carlo

Новият Rolls-Royce Ghost с премиера през есента. Обещава минимализъм и технологичност

Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost

Реклама Honda ZR-V
Rolls-Royce Motor обяви, че през есента на тази година ще станем свидетели на премиера на новото поколение на модела Ghost- най-успешното пазарно предложение в цялата история на легендарната марка.

На фона на последните приготовления по представянето на новия Ghost, изпълнителният директор на Rolls-Royce- Торстен Мюлер-Отвос, разкрива интересна информация за новия автомобил.

"Лансирането на нов Rolls-Royce несъмнено е исторически момент. Въпреки това, представянето на новия Ghost носи в себе си невероятна отговорност. Нашият нов Ghost, който ще дебютира през есента, следва първия Goodwood Ghost, който от лансирането си през 2009 година се превърна в най-успешния модел в 116-годишната история на марката. Наистина, с неговото неподвластно на времето излъчване той се наслади на жизнен цикъл от повече от десетилетие. Едно изключително постижение".

Торстен Мюлер-Отвос разкрива, че след допитване сред клиенти на марката, те са изразили желания автомобилът, който се намира в процес на разработка през последните пет години, да бъде изпълнен в още по-минималистичен дизайн, както и да разполага с иновативни, но лесни за употреба технологии и истински инженерни достояния.

За новия Ghost, Торстен Мюлер-Отвос споделя, че единствените два елемента, които са пренесени в сравнение с предходното поколение са легендарната статуетка Spirit of Ecstasy и чадърите. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024