Lasurit

Търсите ли кола с предишен знаменит собственик? Има за продан...

Търсите ли кола с предишен знаменит собственик? Има за продан...

Търсите ли кола с предишен знаменит собственик? Има за продан...

Реклама Peugeot 408
Интересувате ли се от кола, която е имала виден предишен собственик? Няма проблем – в сайта mobile.de има някои автомобили на знаменитости за продажба, които карат сърцето на всеки техен /на колата или на знаменитоста/ фен да бие по-бързо.

Например бившият световен шампион и изключителен футболист Месут Йозил е карал Mercedes-Benz G 63 AMG, който сега се продава. Ще трябва да вложите в този SUV 145 000 евро, но в цената са включени някои изключителни доработки от HAMANN Tuning за по-спортно усещане.

Друг изтъкнат предишен собственик на Audi RS6 Avant също има зад гърба си дълга и известна футболна кариера: След като Ули Хьонес прекрати активните си футболни години в края на 70-те, той продължи като мениджър и накрая стигна дори до президент на FC Bayern Мюнхен.

Известният музикант Хелге Шнайдер наскоро пусна новата си песен „Ich setz mein Herz auf eBay“. „О, боли толкова ужасно, наскоро на mobile.de“ се казва във втората строфа - дали е за изложеното за продажба Ferrari 412, не е ясно.

Барабаните са неразделна част от звука на немската група Rammstein. Базираният в Берлин Кристоф "Дум" Шнайдер в момента отговаря за барабаните за групата "Rammstein". Вкусът му към автомобилите е също толкова екстравагантен, колкото псевдонимът на музиканта - Citroën 11 B Traction Avant на твърдия рокер, се продава за 17 800 евро.

Някога Франсис Бучхолц беше басист на Скорпиънс, една от най-успешните групи в историята на музиката и на големите сцени на света по времето на "Winds of Change". Феновете на твърдия рок с афинитет към специални спортни автомобили вече могат да се преборят за Corvette C3 от флота на бившия скорпионец, който е изминатна 45 000 километра и в момента също се продава. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Maybach Mercedes-Benz

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE подскача до 100 км/ч за рекордните 2.8 секунди

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024