New Dacia Duster

Детската количка на Bugatti, която е за възрастни с големи ... джобове (Видео)

Bugatti Baby II

Bugatti Baby II

Реклама Skoda Monte Carlo
Bugatti обяви че, след доста сериозно забавяне, компанията, в сътрудничество с The Little Car Company, е започнала производството на специалната серия на "детската" количка Bugatti Baby II.

От Bugatti коментират, че на фона на ситуацията от последните няколко месеца, все още има налични свободни бройки на електрическото Baby II, което ще бъде произведено в серия от само 500 екцемпляра.

Bugatti Baby II е налично в три основни версии- базова с батерия 1.4 kWh, Vitesse с карбонова конструкция и батерия 2.8 kWh и Pur Sang, предназначен ексклузивно за колекционери и изпълнен със същото задвижване като Vitesse, но с ръчно формована алуминиева конструкция.

Всички версии на Bugatti Baby II са оборудвани с хидравлична спирачна система, задно задвижване и възможност за избор между няколко режима на работа. Базовата версия позволява избор между режим до 20 км/ч и 45 км/ч, а Vitesse и Pur Sang обещават и трети режим, който се отключва със специален ключ, с 13.4 конски сили и възможност за развиването на максимална скорост от 70 км/ч. В зависимост от натоварването на количката, ускорението от 0 до 96 км/ч може да бъде осъществено за минимум 6 секунди.



Bugatti Baby II е оборудвано с батерия, която обещава максимален пробег от до 25 км/ч, а останалите две версии такъв от до 50 километра.

Базовата цена на Bugatti Baby II е определена на 30 000 евро, Vitesse започва от 43 500, а Pur Sang е оценена на 58 500 евро. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Екстремният DEFENDER OCTA с дебют на 3 юли (Видео)

Апр 25, 2024
Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024