Lasurit

PEUGEOT с нова линия Crossover електрифицирани велосипеди

PEUGEOT Crossover

PEUGEOT Crossover

Реклама Skoda Monte Carlo

PEUGEOT Cycles
анонсира пазарното лансиране на нова линия електрифицирани велосипеди, за които споделя, че обединява типични за шосейните и планинските модели параментри. Наречена тематично Crossover, в новата гама eT01 (e=electric, T=trekking) Crossover са включени шест предложения с асистирано задвижване, всяко едно от които с интегрирана батерия BOSCH PowerTube.

PEUGEOT eT01 Crossover D9 (2499 евро) се предлага с рамка Sport или Mixt и благодарени на мотора си BOSCH Active Line и батерията си с капацитет от 400 Wh обещава асистирано задвижване в продължение на до 110 километра.

Останалите нови предложения на PEUGEOT Cycles са eT01 Crossover D10 Equipped (Sport и Mixt) с BOSCH Performance CX мотор с 63 Нм и батерия BOSCH PowerTube с 500 Wh, PEUGEOT eT01 Crossover FS (Full Suspension) с ход от 80 мм и BOSCH PowerTube (400 Wh), и топ-предложението PEUGEOT eT01 Crossover FS (Full Suspension) Equipped с мотор BOSCH Performance Line (60 Нм) и батерия BOSCH PowerTube (500 Wh).

От Peugeot коментират, че новите Crossover велосипеди са поредното допълнение в портфолиото електрифицирани продукти на марката, в което са включени също така електрически скутер e-LUDIX, изцяло електрически автомобили като e-208, e-2008, e-TRAVELLER, e-EXPERT и e-BOXER, и зареждаеми хибридни версии на моделите 3008 и 508. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили NIO Smart

NIO с две премиери на Auto China 2024

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Honda

Honda показа новите си електромобили за Китай

Апр 16, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили Nissan

Nissan с пилотен проект за производство на твърдотелни батерии (Видео)

Апр 16, 2024