Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2020 20:52 - "Дайте, другари, да дадем". Ще се ваксинират ли внуците на премиера?
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 282 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 23.07.2020 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                         ДБ и БОЕЦ бият тревога
Как в България има висши  и  по-висши недосегаеми от съд и прокуратура?


От Ахмед Демир Доган – извършено престъпление по Чл. 323а. от Наказателния кодекс – Който построи сграда върху обработваема земя, земеделска земя или пасище, без да има право на това, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба от хиляда до три хиляди лева.

От областният управител на област Бургас Вълчо Чолаков – извършено престъпление по чл. 219 от НК – Който въпреки задълженията си не е упражнил достатъчен контрол върху работата на лица, на които е възложено управлението, разпореждането или отчитането на обществено имущество, и от това са последвали значителни щети на предприятието или на стопанството, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева. А също и чл. 221а от НК: Който нареди или в нарушение на своите задължения допусне да се вземе и използва за строителство и за други неземеделски нужди неотчуждена или непредадена по установения ред земеделска земя или пасища, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба от сто до триста лева.


                                  В сигнала се посочва още:

На основание посочените факти и обстоятелства, БОЕЦ изискваме образуването на незабавно наказателно досъдебно производство срещу Ахмед Демир Доган и Вълчо Чолаков, в хода на което да бъдат извършени всички необходими процесуални действия за установяване на обективната истина за тяхната отговорност за извършените престъпления, както и за извършени от тях други престъпления от общ характер.

БОЕЦ изискваме и незабавното налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража” спрямо Ахмед Демир Доган и Вълчо Чолаков с цел предотвратяване извършването на други престъпления и недопускане да бъдат унищожени доказателства и повлияно на свидетели.
Днес бяха обявени и няколко промени в правителството. БОЕЦ наричаме това „рокада на бушоните“. Имитация на някакви действия и пълна неспособност на мафията да се справи със ситуацията.

Единственото действие, което приемаме е незабавната оставка на цялото правителство, незабавни извънредни избори и оставка на Гешев и Кошлуков. И няма да спрем с протестите докато не постигнем тези начални цели.

                      Бойко Борисов - национален предател или?

Бойко Борисов е попдисал, че до 2027 година България ще затвори изцяло АЕЦ ” Козлодуй”. Не е както ни казват безплатно получаването на 29 милиарда евро. България се отказва от производството на ядрена електроенергия! Това влиза в сделката на ЕС, май френдс. До 2027 спиране на АЕЦ Козлодуй трябва да спре да съществува ! Няма спиране на френските централи или немските които удължиха срока си до 2030. Ядрена безопасност при положение, че Румъния е с френска централа на единия бряг, а Турция с руска на другия бряг. Отделно предвидените пари за “мир” извън нашите предели, разбирай близкия изток и Африка са умопомрачителни. Всеки трябва да прочете това. Всеки данъкоплатец. Защото сметката я плащаме ние.

                             Това вярно ли е ?!? Вижте стр. 52-а :

https://www.consilium.europa.eu/media/45137/210720-euco-final-conclusions-bg.pdf
https://www.consilium.europa.eu/media/45137/210720-euco-final-conclusions-bg.pdf

                             НОВИТЕ ХОРА В ПРАВИТЕЛСТВОТО
са пак хора на ПЕЕВСКИ. Борисов смени едни министри на Пеевски с други министри пак на дебелия хората. 65% от министрите, управителите на общински съвети по градове и села - са все хора на Пеевски.
Преди време бяха хора на Цветан Цветанов - приятел на Пеевски. Утре пак хората на Цветанов и Пеевски ще са на власт. До кога?

https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/hristo-ivanov-za-rokadite-v-kabineta-edni-hora-na-peevski-smeniha-drugi-hora-na-peevski.html

ЗА ВАКСИНАТА, в която много висши хора се съмняват, че е отрова и вреди на плода и оплождането на половите органи за размножаване.

                                                   коментари в интернет:
1. За тази ваксина, за която Бил Гейтс говори в 2005-та година ли иде реч?
2. Всички водещи вирусолози по света казаха едно и също - не може да има ваксина, както за този, така и за другите видуси. Просто вирусът е толкова изменчив, че няма как да се направи ефикасна ваксина. Камо ли за една година. Но не - всички правителства се надпреварват да плашат хората си, за да си поискат сами ваксината, смятайки, че така ще бъдат защитени.
Даже вече поръчват и плащат нещо, което не съществува. Отваряйте си очите, търсете информация. Без да говорим за теория на конспирацията, тук нещо намирисва...я за пари, я за контрол, нещо не е наред.
3. Ваксина още няма открита ,но ние ще я платим предварително ,както F-ките, за които още не е построен завода
4. Само едно ще кажа най- отговорно: няма да се ваксинирам с прибързана ваксина срещу неопасно заболяване, защото е опасно за моето здраве и живот.
5. Поредната празнодумица на вожда. "Да бъдем готови за осигуряването на ваксина" не се различава от класическото "Дайте, другари, да дадем".
Жалко за хората е когато една епидемия се лекува от кухи политици, а не от истински лекари!
6. Да бият пред камери тия ваксини първо на внуците на Баце. Нали все в тях се кълне като лъже.



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. djem - По- точно казано, премиера ще ваксинира ли внуците си,
23.07.2020 21:06
след като знае, че ваксина изпробвана за максимом 30 дни върху 20 доброволци, може и да се окаже опасна за поколения напред.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 955461
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9186
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930