Lasurit eshop

С Тойота в страната на усмивките

Юли 24, 2020
С Тойота в страната на усмивките

С Тойота в страната на усмивките

Реклама Skoda Monte Carlo
Съкращението JDM (Японският вътрешен пазар) крие интересна автомобилна сцена с легендарни спортисти, блестящи мини коли или особено удобни луксозни лимузини. Ако искате да разгледате какви бисери има във вътрешния японски автопазар, можете да го направите като разгледате Toyota Collection, колекцията на превозните средства на сайта на Toyota.

Там са показани някои от най-красивите и най-бързи коли тип JDM, включително малкото купе Sera и супер спортната кола Toyota 2000GT. Най-голямата колекция на Toyota показва общо 75 класики от шест десетилетия на фирмената история.

По европейските пътища превозните средства JDM са сред особено рядко срещаната екзотика, в края на краищата моделите са с дясно управление, оборудвани според критериите за култура на шофиране в Далечния Изток (ляво е движението в Япония) и са разработени за японския вътрешен пазар.

Не само появата във филма за Джеймс Бонд "Ти живееш само два пъти" като кола на Бондгърлата Аки направи 2000GT глобална икона за спортни автомобили. Световните рекорди за скорост, постигнати преди началото на производството, и единствените построени 351 бройки гарантират на модела лиценз за безсмъртна слава. На два от тези редки и скъпоценни суперкари можете да се възхищавате в колекцията Toyota Cologne, например.

Също така яркозеленият Toyota Sera Coupe и спринтьор на име "Trueno", пътувал от Малайзия по приключенски пътеки, разказват за азиатския ентусиазъм за въображаеми форми и визионерска технология. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024