Lasurit eshop

Започна ремонтът на околовръстния път на град Добрич

Започна ремонтът на околовръстния път на град Добрич

Започна ремонтът на околовръстния път на град Добрич

Реклама Skoda Stock
На 21 юли, стартираха ремонтните дейности на 4,5 км от път II-97 Околовръстен път на град Добрич. Стойността на инвестицията е 7,7 млн. лв. Средствата са осигурени от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“.

За изпълнение на строителните работи се ограничава движението в участъка и пътуващите към Силистра, Шумен, Варна, Балчик, Кардам и обратно преминават по южната дъга на околовръстния път /от км 7+900 до 24+100 на път II-97/.

Началото на отсечката, която ще бъде ремонтирана, е при разклона за село Врачанци при км 3+030, а краят – при км 7+543, малко след разклона за град Генерал Тошево.

В участъка ще бъде положена нова асфалтобетонова настилка и хоризонтална маркировка. Проектът предвижда монтаж на нови ограничителни системи /мантинели/ и пътни знаци. Ще бъде почистена крайпътната растителност.

Ремонтните дейности се извършват от ДЗЗД „Добрич 2019“, с участници в обединението: „Пътно строителство“ АД, „Пътища и мостове“ ЕООД, „БГ Ленд Кънстракшън“ АД и „Копекс и Ко“ ООД, с което АПИ има договор за поддържане на републиканските пътища в област Добрич. Ремонтно-възстановителните работи се очаква да приключат до края на септември т. г.

*Източник: www.api.bg Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини BG Авто BMW Ferrari Lamborghini Maserati Mercedes-Benz Porsche

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BG Авто Subaru

Subaru Crosstrek : В името на доброто старо време (Видео)

Апр 23, 2024