Lasurit

MV Agusta създаде ново дизайнерско студио за най- ексклузивните си модели

MV Agusta създаде ново дизайнерско студио за най- ексклузивните си модели

MV Agusta създаде ново дизайнерско студио за най- ексклузивните си модели

Реклама Opel Stock
MV Agusta обяви официалното отваряне на дизайнерското си студио за мотори в Монако - Monaco Design Studio, специална локация за най- необикновените им и уникални модели. Там се предлагат изцяло персонализирани версии на най-престижните модели на марката за ексклузивната наслада на техните горди собственици.

Вирджинио Ферари, трикратен италиански и световен шампион е основател и собственик на студиото. Той има дълга история на приятелство и сътрудничество с MV Agusta, когато става техен официален вносител в Монако още през 1998.

Тимур Сардаров, главният изпълнителен директор на MV Agusta Motor S.p.A, се изказа по темата: „Ако трябваше да има само едно място, където да се усъвършенства/подобри престижът и ексклузивността на MV Agusta, то това е Монако, а човекът начело е Вирджинио Ферари.“

У нас MV Agusta се представлява от Сенакс ООД, една от водещите компании на авто-мото пазара с повече от 25 годишна история и опит. Желаещите имат възможност да направят тест драйв в шоурума на фирмата в Дружба 2, бул. Цветан Лазаров 92 на моделите на Benelli, KYMCO и MV Agusta.

Последните години фирмата развива нова продуктова линия под бранда Мотопойнт, която покрива целия спектър мото продукти и аксесоари на марките ARAI, RST, Zandona, Interphone и LIQUI MOLLY, които можете да намерите на www.motopoint.bg Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Официални вносители- новини BG Авто Honda Subaru

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Апр 20, 2024
Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

3-колесен верижен мотоциклет не се плаши и от най-жестокия терен!

Апр 19, 2024
Авто Новини Мотоциклети Спорт

Yamaha реорганизира спортната си дейност

Апр 18, 2024