Lasurit eshop

Jest Electric: В баварското сърце на най-зелените операции!

Юли 21, 2020
Jest Electric: В баварското сърце на най-зелените операции!

Jest Electric: В баварското сърце на най-зелените операции!

Реклама Renault Arkana
- Заводът на BMW използва буса Karsan Jest Electric за да транспортира персонала си!

Jest Electric, направен от турския производител и доставчик на съвременни транспортни решения Karsan, и оборудван с BMW решения на двигателя и батерийната технология е вече любимият превозвач на BMW за транспортиране на персонала в Мюнхенския му кампус в Германия.

По пътя си към превръщане в глобална марка, турският производител на търговски превозни средства Karsan заинтересува доста компании в Европа и една от причините е бусът Jest Electric с уникалните си размери, напълно електрически двигател и батерия с нулеви емисии, които работят с превъзходната технология BMW i.

Quantron, търговецът на Karsan в Германия, достави един Jest Electric на BMW за превоз на персонал, като техническото и шофьорско обучение бяха предоставени на служителите на BMW от Quantron, а след това за нула време Jest Electric започна зелената си транспортна операция във фабриката на BMW.

6-метровият Jest Electric с нисък под е оборудван с електрически мотор на BMW, произвеждащ мощност 170 к.с. и въртящ момент 290 Нм с опционални батерии от 44 или 88 кВтч, също от BMW. Предлагайки най-добрите показатели в 6-метровия автобусен клас и с пробег с едно зареждане до 210 км, Jest Electric също може да се похвали с регенеративна спирачна система, която осигурява възстановяване на енергия, като позволява на батериите да се самозареждат на скорост до 25%.

Предлагайки висока маневреност, голямо вътрешно пространство, пъргавина по тесните улици благодарение на компактния си размер, динамичен дизайн и несравнима възможност за катерене по наклон, Karsan Jest Electric е готов да ви пренесе в бъдещето и то на тихо пътешествие.

Оборудван с 10,1-инчов мултимедиен сензорен екран, изцяло цифрово табло за управление, безключов достъп и USB портове, както и опционална WiFi съвместима инфраструктура, Jars Electric на Karsan настига по отношение на комфорта си дори леките автомобили благодарение на независимата система за окачване на всяко колело. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Abarth

Честит рожден ден Абарт!

Мар 31, 2024
Авто Новини Automakers press releases Volkswagen

Световен бестселър празнува своя 50-ти рожден ден

Мар 29, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро Mercedes-Benz

Скулптура в ярко червено: Mercedes-Benz 500 K Special Roadster

Мар 13, 2024