Skoda Monte Carlo

Lamborghini Urus : 10 000 и продължават

Lamborghini Urus : 10 000

Lamborghini Urus : 10 000

Реклама Skoda Stock
Днес Automobili Lamborghini обяви, че две години след пазарното лансиране на спортния SUV модел Urus на марката, компанията е произвела негов представител с пореден номер 10 000.

Юбилейният представител на Lamborghini Urus е предназначен за клиент в Русия, като същият го е поръчал в Nero Noctis черен матов екстериор, с допълнителен карбонов пакет, както и с контрастен черно-оранжево интериорно изпълнение.

От Automobili Lamborghini споделят, че Urus е изключително важен двигател за успеха на легендарната марка, като само през 2019-а- първата пълна година пазарно присъствие на автомобила, продажбите на SUV модела са достигнали ниво от 4962 екземпляра.

Lamborghini URUS дебютира с алумуниево-композитна конструкция, адаптивно въздушно окачване, до осем предпазни въздушни възглавници и бензинов V-образен, осемцилиндров двигател с работен обем от 4 литра.

Задвижващият агрегат на URUS, който е Bi-turbo с максимална мощност от 650 конски сили и максимален въртящ момент от 850 Нм, е комбиниран със система за задвижване на четирите колела, завиване и на задните колела, и осемстепенна роботизирана предавателна кутия. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024