Opel Stock

BENTLEY стартира производството на обновената BENTAYGA

BENTLEY стартира производството на обновената BENTAYGA

BENTLEY стартира производството на обновената BENTAYGA

Реклама Skoda Stock
BENTLEY обяви, че компанията е стартира производството на обновената версия на SUV моделя си BENTAYGA в комплекса в Крю, Великобритания, и че първите представители на луксозния всъдеход ще бъдат доставени на клиенти в Европа съвсем скоро.

BENTAYGA, за производството на която в началото на юни от BENTLEY обявиха, че е достигнало 20 000 единици, премина през сериозна промяна за обновяване, в която са включени както екстериорни, така и интериорни новости. По-значителните от тях са във вътрешността, в това число нов централен панел, нов волан, нови възможности за персонализация на панелите на вратите, нови седалки, нови решения за свързаност на мултимедийната система и други.

Интересен нов акцент по екстериора на BENTAYGA са новите чистачки, във всяка една от които има по 22 дюзи за разпръскване на вода.

Обновеното BENTLEY BENTAYGA първоначално ще се предлага във версията си с четирилитров, V-образен, осемцилиндров двигател (максимална мощност от 550 конски сили, максимален въртящ момент 770 Нм), а на по-късен етап през тази година в производство ще бъдат въведени спортната версия Speed с W-образен, 12-цилиндров мотор и зареждаемата хибридна модификация. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024