Lasurit

DHL Express България се довери на Mercedes-Benz за своя автопарк

DHL Express България се довери на Mercedes-Benz за своя автопарк

DHL Express България се довери на Mercedes-Benz за своя автопарк

Реклама Peugeot 408
Логистичната компания избра новия Sprinter за доставка на пратки в страната

DHL Express България обнови своя автопарк с 8 нови Sprinter вана, доставени от Силвър Стар. Логистичната компания за пореден път се довери на сигурността и качеството, което автомобилите за работа на Mercedes-Benz предлагат. Вановете са модел 316 CDI Sprinter с високо ниво на оборудване. Добавени са камера за задно виждане и е интегрирана инфотеймънт системата Mercedes-Benz User Experience (MBUX) за управление на функциите и комфорта в автомобила.

„Един от основните стълбове в стратегията на DHL е предоставяне на най-добро качество на услугата, така че да свързваме хората по света и да подобряваме качеството им на живот. Това неизменно се случва, използвайки високотехнологични и безопасни превозни средства, какъвто със сигурност е Sprinter. От началото на местното партньорство, датиращо от 2011 г., Sprinter се е доказал като универсален инструмент за навременна и бърза доставка, независимо от условията, в които оперира. С тази модификация на Mercedes-Benz сме осъществили близо 7 милиона посещения при клиенти към днешна дата“, споделя Антон Димитров, оперативен директор на DHL Express България.

Освен еталон за безопасност и надеждност, Sprinter е убедителен и по отношение на разход на гориво и пътен комфорт. Това го прави изключително подходящ за доставки в градските райони, както и за дългите междуградски маршрути, които DHL Express изпълнява. Автомобилът гарантира голям пробег и икономия на гориво, благодарение на последното поколение двигатели на Mercedes-Benz OM 651.

Sprinter е един от най-технологичните лекотоварни автомобили с 25-годишна история. Това е първият ван с асистент при странични пориви на вятъра, като опцията е стандарт в базовото оборудване. Моделът може да бъде оборудван с редица допълнителни системи за сигурност, като активен спирачен асистент за предотвратяване на злополуки, дистроник за поддръжка на разстоянието спрямо движещия се отпред автомобил, асистент за следене на пътната лента и асистент за сляпа зона.

Deutsche Post DHL Group е водещата световна компания за пощенски и логистични услуги. Групата на Deutsche Post DHL свързва хора и пазари по целия свят и подпомага развитието на международната търговия. Нейна основна цел е да бъде предпочитан избор за всички клиенти, служители и инвеститори по света. Посредством разумни бизнес практики, социално отговорни и екологично съобразни дейности, групата на Deutsche Post DHL дава своя принос за устойчиво развитие в глобален мащаб.

До 2050 година групата на Deutsche Post DHL си е поставила за цел да сведе въглеродните емисии, генерирани от логистичната си дейност, до нула. Deutsche Post DHL Group обединява два силни бранда: Deutsche Post е лидер в доставките на пощенски услуги в Европа, а DHL предлага широка гама от международни услуги за експресни куриерски доставки, товарен транспорт, услуги по управление на веригата за доставки, както и логистични решения за електронната търговия. Deutsche Post DHL Group има над 550 000 служители в повече от 220 държави и територии по целия свят. Приходите на групата за 2019 година се равняват на над 63 милиарда евро.
Логистичната компания на света.

Групата Силвър Стар е официален представител на немския концерн Daimler AG за България за марките Mercedes-Benz, SETRA, FUSO и Unimog. Компанията предлага целия спектър от услуги за бизнес и крайни клиенти, в това число продажба и след-продажбено обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, както и продажби на резервни части. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Бизнес /Business Honda Volkswagen

Honda Motor Europe обяви кадрови промени

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Прецизно, уверено, гъвкаво: тестове на динамиката на управлението на новото BMW X3

Апр 18, 2024