Lasurit

Това е SKODA SLAVIA (Видео)

SKODA SLAVIA

SKODA SLAVIA

Реклама Opel Stock
Днес SKODA разпространи информация, снимки и видео за новата специална разработка SLAVIA, дело на стажанти в компанията.

В разработката на открития автомобил- Spyder версия на SCALA, са участвали екип от 31 човека, а основният "вдъхновител" на проекта е бил спортният прототип ŠKODA 1100 OHC.

Седмата тематична стажантска разработка на SKODA демонстрира наистина емоционален дизайн, който изтлежда изключително завършен и сякаш готов за поточната линия. АВтомобилът е оборудван с 1.5-литров TSI бензинов двигател с максимална мощност от 150 конски сили, комбиниран със седемстепенна роботизирана предавателна кутия.

С изключение на конструкционните промени, непроменено е останало окачването, управлението, електрическата инсталация, системите за активна безопасност, Virtual Cockpit бордовата система и други.



Основните габарити на SKODA SLAVIA са дължина 4362 мм, ширина 1793 мм и височина от 1420 мм, а междуосието на автомобила, който тежи 1210 килограма, е 2649 мм.



В оборудването на концепцията са включени 20-цолови джанти, кожена тапицерия на интериора, спортни седалки с четириточкови предпазни колани, изцяло нови предна и задна престилка, интегриран заден спойлер, специална вторична диодна осветителна система, нова аудиосистема и други. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024