Lasurit

SsangYong с рекордно представяне през юни

SsangYong с рекордно представяне през юни

SsangYong с рекордно представяне през юни

Реклама Skoda Monte Carlo
SsangYong Motor обяви, че през през изминалия месец компанията отчита продажбата на 10 181 нови коли, 9746 от които са били реализирани на родния за марката пазар.

От фирмата споделят също така, че отбелязват най-доброто си представяне за юни, което е с 22.9% по-добро в сравнение с предходния месец и е резултат от засиленото търсене сред корейските потребители.

През юни, от SsangYong Motor записват най-доброто си месечно представяне през юни на родния си пазар, с ръст от 28.7% в сравнение с предходиня месец и с 18.6% на годишна база.

ОТ SsangYong Motor анонсират, че компанията ще работи за подобряването на пазарното си представяне извън Корея, като една от първите стъпки тук беше европейската премиера на Tivoli G1.2T, която се проведе с живо предаване в канала на марката в YouTube.




След обновените G4 Rexton (Rexton на международните пазари) и Tivoli Air (XLV), от SsangYong анонсират, че компанията продължава да работи за предстоящото пазарно лансиране на първото в историята си електрическо SUV, което трябва да се състои в началото на следващата година. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Електромобили Audi BMW Peugeot Tesla Volkswagen Volvo

Март 2024: Това са най-продаваните електромобили в Европа

Апр 30, 2024