Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2020 09:56 - Източник от НСО: Незаконно блокираме плаж заради Борисов, да не му пречи простолюдието! Катер на Гранична полиция виси по средата на морето и го пази от гларуси
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 423 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.07.2020 09:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Бойко почива далече от досадната глъч на простолюдието ДНЕСМНЕНИЯ Източник от НСО: Незаконно блокираме плаж заради Борисов, да не му пречи простолюдието! Катер на Гранична полиция виси по средата на морето и го пази от гларусите (ГАЛЕРИЯ)


imageОт Admin на 09.07.2020 

Екшънът, който сътвори бившият правосъден министър с атаката си на брега край морския сарай на Ахмед Доган, извади наяве поредното отвратително лице на Бойко Борисов, сигнализира до Narod.bg източник от Националната служба за охрана (НСО).

След като се оказа, че съпредседателят на „Демократична България” бе блъскан и гонен от държавна земя в името на спокойствието на почетния лидер на ДПС именно от гардовете на НСО Калин Гаджев и Румен Желязков, с Narod.bg се свърза офицер, който се опита да защити спецслужбата с ново разкритие.

imageПлажът пред „Слънчевото бунгало“ в Евксиноград се блокира, за да не пречи простият народ на почивката на Бойко

„Отстрани е лесно да хулите моите колеги, които може и да не са прави да гонят Христо Иванов и неговите колеги от плажа край парк „Росенец”, но знайте едно – те просто изпълняват заповеди. Ако не се бяха намесили, щяха да се издънят още повече, защото щяха да погазят нареждане на висшестоящ, а именно да не допускат никого близо до Доган”, разкри НСО офицерът пред Narod.bg.

imageСтанцията на властта се пази откъм морето с катери на Гранична полиция

Според него в практиката си държавните гардове са принудени да изпълняват ред безсмислени на пръв поглед заповеди, които обаче не могат да пренебрегнат само защото не са правилни.

imageБорисов почива в „Слънчевото бунгало“ срещу 700 лева на вечер

„Вие какво мислите че правим, когато Бойко Борисов отиде на море в правителствената станция „Евксиноград” край Варна? Министър-председателят заповядва на колегите напълно незаконно да блокират целия плаж пред т.нар. „Слънчево бунгало”, където той отсяда срещу 700 лена на вечер, за да не може простолюдието да му пречи на почивката.imageНа тези шезлонги премиерът кани приятели и приятелки

В уединението премиерът провежда срещи с политици и разни дами, които се водят със затъмнените джипове на НСО, за да може визитата им да остане в тайна от останалите обитатели на правителствения комплекс”, не скри информаторът на Narod.bg.

„От едната страна има буна, от другата буна, а по средата в морето се движи катер на Гранична полиция да пази. Всичко се блокира”, допълни в своя публикация и „Фрогнюз”.

Според него мярката с катера е чиста проба разхищение на държавен ресурс, защото откъм морето само чайките и гларусите могат да станат свидетели на тайните срещи и „ваканцуването” на Бойко Борисов.

В Националната служба за охрана под сурдинка се коментира и фактът, че в станцията на властта в „Евксиноград” виждаме същото обсебване като при морския сарай на Доган – ограждане на специални зони, за да не може обикновен човек да припари до мястото, където височайшите особи се препичат на слънце.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750111
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031