Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.07.2020 20:42 - ЛЪЖАТ !!ЛЪЖАТ НЕПРЕКЪСНАТО!....
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 745 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 09.07.2020 20:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Майкъл Левит, биофизик и професор по структурна биология в Станфордския университет

  Нобелов Лауреат За Наука За Блокирането На Covid-19:

„Нивото На Глупост Тук Става Невероятно“

Тъй като мнозина от вас, които четете това, може би вече са наясно, редица изтъкнати учени по целия свят са били „заглушени“, така да се каже, когато става дума за техните позиции по COVID-19 .

image

Техните видеоклипове в YouTube са цензурирани и не им е дадено време в ефирните медии. Това направи така, че само няколко перспективи се излъчват към масите.

Основните медии също започнаха кампания за подигравки срещу тези видове учени, докато организации като Facebook и Световната здравна организация (СЗО) избраха да цензурират всичко, което противоречи на позицията на СЗО.

image

Не трябва ли да имаме възможност сами да изследваме изследванията и мненията, за да определим истината си? Защо те са скрити от нас? Защо постоянно разчитаме на големи организации, които имат опит в измами и корупция?

Много теми са противоречиви и експертите, споделящи мнения по него, трябва да имат правото да споделят своите мисли, без те да бъдат етикетирани като неверни или неправилни.

Имали сме проблеми по време на проверка на COVID остроумен факт. Само писането на статии като това споделяне на научни информирани мнения, споделени за тези учени, води до стачки „ фалшиви новини “.

Никога не ни се дава възможност да обсъдим защо нещо е невярно, просто сме силно въоръжени да премахваме съдържанието си.

 

Тази статия може да бъде маркирана като невярна и в следващите дни. Но как може да бъде това?

Как споделянето на експертно мнение и информация, основани на научни данни, може да бъде „невярно“ и да се счита за наказуемо? Това е и нещо, изведено във видеото по-долу.

Въпреки че тази цензура изглежда луда, има и друга страна. Това прави все повече хора осведомени за голям проблем, който съществува днес в науката, политиката и медиите - който често не е научен, не е честен и работи за заблуждаване на хората.

Политизирането на науката доведе до такива неща като хората, които вярват, че продукти като Глифосат са безопасни. Това видяхме в миналото с неща като Agent Orange , DDT, Tobacco и други. Продуктите, за които е установено, че вредят на хората, преминават през 15 - 20-годишен период на отказ, преди да излязат допусканията и никой не носи отговорност.

Наука днес не е за науката, а за това, което може да направи комплимент за избора на големите корпорации, които доминират в правителствената политика.

Използва ли се науката в този смисъл, за да помогне на човечеството да процъфтява? Или се използва, за да направи някои хора богати за сметка на теб маси?

Във видеото по-долу Майкъл Левит, биофизик и професор по структурна биология в Станфордския университет, призовава СЗО, както и Facebook за цензуриране на информация.

Той е и един от многото учени, които поставят под въпрос тежестта на новия коронавирус, както и той критикува мерките за блокиране, които са предприети по целия свят, обяснявайки как това е причинило много излишни страдания и щети.

Той спомена също, че може да се правят и други неща, просто маски без блокиране може да са достатъчни според него, но не съм съгласен .

Той спомена също, че блокирането може да бъде ефективно за пандемията, но отново очевидно смята, че не е необходимо за тази.

Освен това той посочва политизирането на науката и как ни принуждават да правим ходове не на базата на данни и наука, а на икономиката и политиката.

Когато преди няколко месеца д-р Рон Пол сподели мнението си, че „хората трябва да си зададат въпроса дали тази„ пандемия “на коронавирус може да бъде голяма измама, като реалната опасност от болестта масово се преувеличава от онези, които се стремят да печелят - финансово или политически - от последвалата паника ”той беше цензуриран и бе отбелязан като лъжлива новина, ограничавайки разпространението му в социалните медии.

Това не означава, че болестта е безобидна. Без въпрос хората ще умрат от коронавирус. Лицата в уязвими категории трябва да вземат предпазни мерки, за да ограничат риска от излагане. Но този филм сме виждали и преди. Правителството прекалява със заплаха като извинение, за да грабне повече от нашите свободи. Когато „заплахата“ приключи обаче, те никога не ни връщат нашите свободи. ( източник )

Това са не само лекари и учени, но и много изследователи и фигури като NSA Whistleblower Edward Snowden .

Левит стана доста популярно име в Китай. Той предложи на китайската общественост известно успокоение по време на пика на епидемията там, както бе решил, след като разследваше и смазваше някои цифри, че вирусът ще спре.

Защо не можем да обсъждаме тези неща открито и свободно? Защо тези възгледи са сурово цензурирани, осмивани и неправилно считани за неверни?

Почти цялата наука, която чувахме, например такива организации като Световната здравна организация (СЗО), не беше наред ... Това беше позорна ситуация за науката ... Докладите бяха публикувани открито, споделяни по имейл и всичко, което получих обратно, беше злоупотреба.

И трябва да видите, че всичко, което казах през първите шест седмици, всъщност е вярно и по политически причини ние като учени оставяме възгледите ни да се развалят. Данните трябваше да кажат много ясни неща. Никой не каза, че е „позволете ми да проверя вашите номера“, те просто казаха „спрете да говорите така“. - Левит

Гледайте пълния клип по-долу:

Видеото по-долу оттогава е станало частно. Има още един клип от дискусията, макар и не пълният, тук . Не съм сигурен колко дълго ще бъде този конкретен в YouTube.

The Takeaway

В края на деня, ние трябва да продължаваме да се питаме дали определеното ни правителство и глобални здравни власти всъщност имат най-добрите си интереси. Ако не, защо продължаваме да го поддържаме?

Има много примери, които показват, че тези институции не работят за процъфтяване на човечеството, а вместо това потискат човечеството.

Когато става въпрос за Световната здравна организация (СЗО) например, Wikileaks изложи колко са повлияни от фармацевтичните компании.

Наскоро Vimeo напълно забрани документален филм, който разкрива същото. Този конкретен документален филм включваше много учени, лекари и дори служители от СЗО.

На мнозина е напълно ясно, че правителството всъщност не поставя гражданите, които твърди, че представляват на първо място, а вместо това корпорации и големи пари.

Така че защо постоянно слушаме техните съвети? Защо постоянно разчитаме на тях за истина и информация?

Защо разчитаме на тях за насоки? Не би ли било по-добре да определим за себе си кое е подходящо, особено в условията на толкова противоречиви времена, когато толкова много се излагаме?
image

Време ли е човечеството да се самоуправлява? Време ли е да се отклоним от нуждата от такива родителски фигури като правителството? Изглежда, че в момента сме в процес на това, като много от нас започват да се пробуждат.

Колективно ние ще създадем нов свят, който съответства на съзнанието за самоуправление, а ключът е да действаме от място на единство и мир вътре, което е път на пробуждане към това, което наистина сме, за разлика от това научихме се да мислим. Ние сме във време на ренесанс на съзнанието .

 

Справка: Collective-evolution.com












Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319329
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031