Lasurit eshop

Новата стажантска кола на SKODA се казва SLAVIA

SKODA SLAVIA

SKODA SLAVIA

Реклама Skoda Stock
SKODA обяви, че седмата специално разработена от стажанти в компанията кола- открита версия на актуалната SCALA, ще се нарича SLAVIA, и с нейна помощ компанията ще отбележи 125 години от формирането на фирмата известна в момента като SKODA Auto.

SKODA SLAVIA ще бъде представена официално след три седмици, като в разработката и са се включили повече от 30 студенти в тематичната ŠKODA Academy, които са си поставили за цел създаването на Spider вариант на SCALA.

SCALA е първата кола на SKODA, която е разработена на MQB-A0 платформата на VW Group, която дава възможност за интегрирането на по-типични за автомобилите от горни сегменти системи, както и постигането на по-висока безопасност. В оборудването на новия модел могат да бъдат открити система за следване на пътното платно, адаптивен круз контрол, система за предупреждение при опасност от удар и други.

Основните габарити на SKODA SCALA са дължина 4362 мм, ширина 1793 мм и височина от 1471 мм, при междуосие от 2649 мм. Пътниците на задните седалки могат да разчитат на свободно пространство за краката от 73 мм (73 мм при Octavia), 1425 мм за раменете (1449 мм при Octavia) и 982 мм за главите си (980 при Octavia). Товарното отделение на новия модел е 467 литра, а след сгъването на облегалките на задните седалки полезният обем ще може да достигне 1410 литра. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024
Авто Новини Спорт Авто глобус Jaguar

Jaguar TCS Racing със 100 старта във Формула Е! - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Изцяло електрическият Volvo EX30 е обявен за "Световен градски автомобил 2024“

Мар 28, 2024