Opel Stock

Audi e-tron S - три двигателя и за двата варианта

Audi e-tron S - три двигателя и за двата варианта

Audi e-tron S - три двигателя и за двата варианта

Реклама Nissan X-Trail
Според Audi новите модели e-tron S и e-tron S Sportback са просто уникални - те са първите електромобили от идващата голяма серия с три електродвигателя - два отзад и един отпред. Те излизат на пазара през есента на 2020 г. с основни цени от 93 800 и 96 050 евро.

Мощността на трите мотора е предназначена да помогне на новите модели да имат "динамично в ново измерение", като те също са визуално променени в сравнение с двете версии на e-tron без S. 370 кВт мощност, тоест 503 к.с., и въртящ момент от 973 Нм се предлагат в режим Boost до осем секунди, което дава възможност за спринта от нула до 100 км/ч за 4,5 секунди, а максималната скорост е ограничена на 210 км/ч. Според Audi акумулаторът с капацитет от 95 кВтч трябва да бъде добър за пробег от 360 и 365 километра.

Интелигентното управление на задвижването трябва да гарантира максимална безопасност и динамика при шофиране с електрическото задвижване на всички колела плюс променливия електрически вектор на въртящия момент с активно и напълно променливо разпределение на въртящия момент към задната ос. Просто казано - благодарение на технологията за светкавично управление, мощността винаги стигаа там, където е необходима.

В допълнение, голямата батерия с високо напрежение осигурява балансирано разпределение на натоварването на осите. „Ако регулаторът за стабилизация на ESC е зададен на„ Sport “и системата за динамика на движение е в режим „ динамичен“ машината е настроена за максимална производителност, а задвижването позволява висока динамика в завой и, ако желаете, контролирани отклонения“, казват от компанията в Инголщат. Дрифт с този тежък e-SUV може да се окаже интересна нова идея!

В нормален стил на шофиране само задните електрически двигатели работят поради съображения за по-висока ефективност. Предната ос се активира светкавично, когато водачът потърси повече мощност.

Всъщност е ясно, че при базови цени малко под 100 000 евро, Audi осигурява нужното когато става дума за мрежи или оборудване с електронни помощници и комфортни съставки. За моделите S има редица неща, които правят живота по-приятен и безопасен. И на всичкото отгоре е готиният външен вид и повечето простор заради с около пет сантиметра повечето ширина на моделите от стандартния e-tron. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024