Lasurit eshop

Лимитираната серия Blue Line на Dacia вече и в България (Видео)

Dacia Blue Line

Dacia Blue Line

Реклама Opel Stock
След като през миналата година лидерът на българския автомобилен пазар за последните седем години- Dacia, лансира специалната си серия Red Line, през тази година марката прави нова стъпка в посоката, като представя новото си предложение- Blue Line. Подобно на предходното, основното тук е цветовият контраст, допълнителното изпълнение и разширеното стандартно оборудване, придаващи добавена нотка за персоналност и добавена стойност.

Друга интересна новост в модификационното семейство на Dacia за 2020 година е въвеждането в продажба на нова гама двугоривни (бензин + LPG) модификации за всеки един от наличните на българския пазар модели. Същите предлагат сериозни предимства както по отношение на разходите за гориво, така и по отношение на пробега (+60%) и вредните емисии (-11%), а използваните бутилки са и значително (6 пъти) по-безопасни в сравнение с предходната еволюция на горивната система.



Лимитираната серия Blue Line на Dacia, която първоначално беше лансирана във Франция, а в България е налична за моделите Duster, Sandero Stepway и Logan MCV Stepway, отбелязва 15 години от възраждането на марката от страна на Groupe Renault.

При хитовия за марката Dacia модел Duster, специалната лимитирана серия Blue Line e развита на нивото на оборудване Comfort. Основните разлики по екстериора, в сравнение със стандартните версии на автомобила, са свързани с въвеждането на нов динамичен Iron Blue син екстериорен цвят, дебютирал в портфолиото на Groupe Renault при спортната версия Megane GT, нови 17-цолови джанти, черни капаци на външните огледала и стилизирани графични елементи по рамките на вратите.

Синьо-черното изпълнение продължава и в интериора на Duster Blue Line, където е въведена нова контрастна текстилна тапицерия с избродирано обозначение на модела в централната част на седалките, стилни сини акценти по въздуховодите и дръжките на вратите, както и син шев по панелите на вратите.

Като допълнително оборудване на базовото за версията Comfort, Duster Blue Line е екипиран с инфо-комуникационната система Media NAV Evolution със 7-инчов екран и волан с кожена тапицерия. Като допълнително оборудване са налични MultiView видео система, автоматичен климатик, предни седалки с подгряване, система за безключов достъп до интериора и други.

Всеки един от представителите на Blue Line версиите на Sandero Stepway и Logan MCV Stepway идват стандартно с Iron Blue екстериорен цвят, 16-цолови джанти, черни капаци на външните огледала, автоматичен климатик, камера за заден ход, а като допълнение са налични преден подлакътник и карта на Централна и Източна Европа.

В зависимост от предпочитанията за модел, новите Blue Line предложения на Dacia варират като цена от 24 660 лева до 38 644 лева за Duster Blue dCi 115 4x4.

От българското представителство на Dacia споделят и любопитни подробности за лимитираните серии на своите продукти, според които за последните 3 години, този вид пазарни предложения генерират 18% от общите продажби на трите модела. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии