Lasurit eshop

Научната фантастика става реалност

Юли 03, 2020
Научната фантастика става реалност

Научната фантастика става реалност

Реклама Skoda Stock
Специално за auto-press.net от Ларс Валеранг, Global Press, Гросгерау, Германия

С концептуалните си автомобили производителите проиграват бъдещето. Научната фантастика обаче в автомобилната индустрия често влияе на моделите, които всъщност вече са налице. Това може да се види в примера на Nissan - японците продължават да разработват концептуални автомобили, които правят скок от подиума на международните автосалони към пътя и стават кросовър бестселъри или електрически пионери.

Такъв е случаят с третото поколение на Nissan Rogue за северноамериканския пазар. Новото издание на успешния SUV е вдъхновено от здравия и висококачествен дизайн на концептуалното превозно средство Xmotion, което беше представено на международното автомобилно изложение в Северна Америка през 2018 година.

С първия Nissan Leaf и e-NV200 производителят се утвърждава като пионер на електромобилността и отива още една крачка напред. Концепцията на Nissan Ariya, която беше представена на автомобилното изложение в Токио през 2019 г., дава представа за това как изглежда един напълно преработен модел за кросовър сегмента, с поразителни дизайнерски характеристики, удобен и просторен интериор и изпълнение на спортен автомобил.

Дори конвенционалните функции на автомобилите се доразвиват - класическата решетка на радиатора се превръща в поразителен „щит“, който защитава важните технологии на най-новите системи за помощ на водача. И това не е технически трик, а изобретение, което просто прави истинското шофиране по-безопасно и удобно. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024