New Dacia Duster

SKODA KAROQ, KODIAQ и SUPERB получават нова инфо-комуникационна система

SKODA KAROQ, KODIAQ и SUPERB получават нова инфо-комуникационна система

SKODA KAROQ, KODIAQ и SUPERB получават нова инфо-комуникационна система

Реклама Peugeot 408
SKODA анонсира, че моделните поколения 2021 година на KAROQ, KODIAQ и SUPERB получават нова инфо-комуникационна и мултимедийна система, които обещават да предложат не само новата фунционалност дигитален асистент Laura, но и интернет радио, и безжичната система за интегриране на мобилен телефон SmartLink.

Новата система при SKODA KAROQ, KODIAQ и SUPERB, която идва с интегрирана SIM карта за интернет свързаност, дава също така възможност на потребителите да се възползват от значително по-големи функционалности за персонализация чрез системата за свързаност ŠKODA Connect, както и прехвърляне на бордови настройки в нов автомобил. Автомобилите получават също така няколко USB-C порта, в това число и възможност за поръчка на допълнителен над огледалото за задно виждане.

Анонсирана в края на септември миналата година и с първо приложение в новите KAMIQ и SCALA, дигиталният асистент Laura се активира след произнасянето на фразата "Okay, Laura", след което бордовата система влиза в режим на дигитална асистенция с гласово разпознаване, като предлага работа с навигационната и аудиосистемата.

При въвеждането си на пазара, Laura предлагаше комуникация на шест езика- английски, немски, испански, френски, италиански и чешки, но наскоро от SKODA добавиха също така датски, холандски, финландски, гръцки, полски, португалски, руски, шведски и турски. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024