New Dacia Duster

Предварителната синхронизация и оглед на поръчките е от ключова роля

Юни 29, 2020
Предварителната синхронизация и оглед на поръчките е от ключова роля

Предварителната синхронизация и оглед на поръчките е от ключова роля

Реклама Skoda Stock
Производителите на превозни средства трябва да постигнат по-нататъшното развитие на електронните си системи. Това твърдят от консултантската компания Roland Berger. Като се има предвид краткия живот на най-новите технологии и бързите цифрови промени, ако производителите на оригинално оборудване (OEM производители) не полагат достатъчно усилия могат да бъдат забавени на ИТ магистралата.

Това би довело до проблеми с качеството и закъснения в доставките. Сътрудничеството с партньори също показва възможности за загуби от синхронизацията. Отговорностите за интеграцията често не биват дефинирани и синхронизирани преди поръчките, а след това остава малко свобода за маневри. Основите на навременната индустриализация налагат нещата да се определят преди да се направят поръчките, според експертите.

Водещите производители създават "контролен съвет" в началото на разработката от доставчиците. Този съвет дефинира и присвоява съдържание на редица интеграционни събития на ниво система или превозно средство. Преди началото на разработката на софтуер способността за контрол е висока и процесът може да се управлява активно. Без правилното планиране, единствените мерки, които са възможни в по-късен момент, са само „реактивни“ и догонващи.

Снабдяването и инженеринга играят ключова роля при избора на доставчици на софтуер. Въпреки това, OEM производителите обикновено се съсредоточават твърде много върху първоначалните разходи за разработка. Ценовият натиск по време на преговорите не би бил стимул за доставчиците да подкрепят проекта с максималното си ноу-хау. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Smart Toyota

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Апр 16, 2024
Авто Новини Мотоциклети Бизнес /Business

Покарайте в тест драйв Aprilia и Moto Guzzi

Апр 16, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили Tesla

Tesla съкращава повече от 10% от служителите си

Апр 15, 2024