Lasurit

SKODA Connect: Едно приложение за всичко

SKODA Connect

SKODA Connect

Реклама Honda ZR-V
SKODA обяви лансирането на ново приложение за мобилни телефони (Android и iOS)- SKODA Connect, което ще обедини функционалностите на познатите до момента приложения за мониторинг и дистанционен контрол на марката SKODA Connect и SKODA OneApp.

От SKODA коментират, че новото приложение ще предложи на потребителите нови функционалности и удобства, в това число и възможност за синхронизиране на други устройства, като умни часовници. "Работим непрекъснато за подобряването на изживяването от нашите дигитални приложения, като приложенията за мобилен телефон примерно", коментира Алан Фави, член на управителния борд на подразделението Продажби и Маркетинг на SKODA. "Обновеното приложение SKODA Connect комбинира функционалностите на предишното приложение Connect и на SKODA OneApp в едно общо и подредено решение"

До момента, потребителите на приложенията за мобилен телефон на SKODA трябваше да избират между две предложения- старото ŠKODA Connect, което предлагаше възможност за дистанционно управление на заключването, информация за локацията на автомобила, активиране на климатичната инсталация и други, и ŠKODA OneApp, което изискваше SmartLink+ технология и директна връзка с бордовата система. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024