Opel Stock

Sián FKP 37: Първият съвместен проект на Lamborghini и LEGO Technic (Видео)

Lamborghini Sián FKP 37 & LEGO

Lamborghini Sián FKP 37 & LEGO

Реклама Honda ZR-V
Automobili Lamborghini разпространи подробности за първия си съвместен проект с LEGO Technic- LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37.

Създаден в мащаб 1:8 и с 3696 елемента в комплекта, конструкторът LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 ще бъде наличен за закупуване от началото на следващата седмица на сайта на LEGO, а от 1 август и в други магазини в световен мащаб.

В сглобен вариант, автомобилчето LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 е с дължина от 60 сантиметра, височина 13 сантиметра и ширина 25 сантиметра, и идва с функционираща осемстепенна предавателна кутия, V-образен, 12-цилиндров двигател, отварящи се врати и други.



Представеното през 2019 година Lamborghini Sian е оборудвано с иновативна хибридна задвижваща система с V-образен, 12-цилиндров двигател, компактен електромотор и иновативен суперкондензатор, с обща максималната мощност на която е 819 конски сили, което превръща колата в най-мощната и бърза в цялата история на марката.

Lamborghini Sian, коeто е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди и да развие максимална скорост на движение от над 350 км/ч, ще бъде произведен в лимитирана серия от само 63 екземпляра, като всеки един от тях ще бъде персонализиран изцяло спрямо предпочитанията на клиента. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024