Opel Stock

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

Реклама Honda ZR-V
Днес Nissan Motor обяви, че компанията поставя началото на нов 4-годишен план за трансформация на компанията, който има за цел да върне компанията в позиция на такава като печаливша и финансово стабилна.

От Nissan Motor коментират, че планът включва намаляване на разходите, оптимизирането на производството, стабилизирането на процесите и ограничаването на броя на наличните модели.

"Нашият план за трансформация има за цел да гарантира стабилен ръст вместо разширяване на продажбите", коментира Макото Ичида, изпълнителен директор на Nissan. "Сега ще се концентрираме върху нашите основни предимства и ще подобрим качеството на нашия бизнес, като в същото време поддържаме финансова дисциплина и се фокусираме върху нетни приходи на единица за постигане на рентабилност".

Планът на Nissan предвижда оптимизиране на производствените възможности с около 20% до ниво от 5.4 милиона единици годишно, рационализиране на глобалното продуктово портфолио с 20%- от актуални в момента 69 предложения на под 55, намерение за закриването на завода на марката в Барселона, намаляване на броя модели в Северна АМерика, преустановяване на присъствието на марката Datsun на руския пазар и други.

Като стъпки за подпомагане, от Nissan посочват въвеждането в продажба на 12 модела през следващите 18 месеца, увеличаване на присъствието си в областта на електрическите и електрифицираните автомобили, интегриране на системата за автономно управление ProPILOT в повече от 20 пазарни предложения и други.


Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel Seat

Opel разкрива зашеметяващото следващо поколение Grandland SUV

Апр 25, 2024