Opel Stock

FORD разшири гамата на PUMA

FORD разшири гамата на PUMA

FORD разшири гамата на PUMA

Реклама Peugeot 408
FORD анонсира, че изцяло новото пазарно предложение на марката- PUMA, вече предлага допълнителен избор на клиентите, в резултат на въвеждането в модификационното портфолио на нов дизелов двигагел, както и на новата луксозна версия Puma ST-Line Vignale.

Новият Ford Puma вече е наличен и във версия с 1.5-литров, EcoBlue дизелов двигател със 120 конски сили, който е конфигуриран с нова седемстепенна роботизирана предавателна кутия. Налична също така е и версия на автомобила с новия мотор и шестстепенна трансмисия. В зависимост от избора, който направят клиентите, те могат да разчитат на среден разход на гориво от 3.8 до 4.9 литра на 100 километра.

Ford Puma се предлага също така и в хибриден вариант- Puma EcoBoost Hybrid, наличен в две мощностни версии (125 и 155 конски сили) и в комбинация с шестстепенна ръчна предавателна кутия.

Новата топ-версия Vignale на Puma е разработена на базата на спортното ниво на оборудване ST-Line, като основен акцент тук е луксозния стил и възможностите за персонализация. В оборудването на автомобила са включени множество алуминиеви елементи, голям заден спойлер, диодни дневни светлини, седалки с кожена тапицерия Windsor, тапициран с кожа волан, аудиосистема B&O Sound System, система Ford KeyFree и други.

По-рано този месец, от Ford анонсираха и бъдещата премиера на спортната версия Puma ST. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024