Lasurit eshop

CITROEN C3 AIRCROSS SUV RIP CURL идва на 1 юни (Видео)

CITROEN C3 AIRCROSS RIP CURL

CITROEN C3 AIRCROSS RIP CURL

Реклама Peugeot 408
CITROEN обяви, че на от 1 юни, във Франция стартират продажбите на новата специална и тематична серия RIP CURL на модела C3 AIRCROSS, като по този начин се продължава четиригодишното сътрудничество между двете марки, предлагащо на потребителите интересна комбинация от стил и спорт.

С лидерски параметри по отношение на пространството и модулността на интериора, CITROEN C3 AIRCROSS се превърна в един от основните играчи в своя сегмент в Европа, като към момента може да се похвали с почти 290 000 реализирани единици.

Новият CITROEN C3 AIRCROSS SUV RIP CURL е разработен на базата на нивото на оборудване Shine и идва с лъскави черни релси на тавана, допълнителни защитни елементи в предната и задната част на купето, уникални за версията 16-цолови черни алуминиеви джанти, двуцветно изпълнение на покрива, тонирани стъкла, Rip Curl контрастни елементи, специална Terpa тапицерия на интериора и други.







В стандартното оборудване на CITROEN C3 AIRCROSS SUV RIP CURL са включени също така автоматични климатична инсталация, чистачки и фарове, Citroën Connect Nav 3D мултимедийна и навигационна система със 7-инчов екран, Citroën Connect Box, Mirror Screen пакет за синфронизация на мобилен телефон чрез Android Auto и Apple Car Play, спирачна система с функция за автоматично задействане в случай на опасност от удар отпред и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024