Lasurit

Американци правят карбоново SHELBY GT500CR MUSTANG

Американци правят карбоново SHELBY GT500CR MUSTANG

Американци правят карбоново SHELBY GT500CR MUSTANG

Реклама Peugeot 408
Един от водещите в областта на ръчно сглобените и лицензирани от Ford и Shelby American класически автомобили- Classic Recreations, обяви, че компанията е постигнала споразумение с производителя на карбонови автомобилни елементи SpeedKore Performance Group за изработката на карбонови купета за един от най-емблематичните спортни автомобили на всички времена- Shelby GT500 от 1967 година.

От Classic Recreations коментират, че всеки един от карбоновите представители на Shelby GT500- Shelby GT500CR, започва като оригинален Mistang от 1967 или 1968 година, който се реставрира ръчно до състояние на почти нов автомобил. Чрез 3D станиране се свалят точните размери на тялото на автомобила, след което данните се подават към SpeedKore Performance Group за изработка.

Крайният резултат е първото в света лицензирано карбоново Shelby Mustang, което е по-леко и по-здраво от оригинала, и в същото време идва с онова несравнимо карбоново излъчване.

По отношение на задвижването, от Classic Recreations предлагат няколко варианта, максималните мощности на които варират от 490 конски сили до 900 конски сили. Монтираната предавателна кутия е петстепенна ръчна Tremec, а изпускателната система е спортна стоманена MagnaFlow. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024