Lasurit eshop

Новата Toyota Sienna идва с прахосмукачка и хладилник

Toyota Sienna 2021

Toyota Sienna 2021

Реклама Honda ZR-V
Североамериканското подразделение на Toyota разпространи първата информация за изцяло новото поколение на многофункционалната си Sienna, която обещава да предложи ново измерение в сегмента си благодарение на хибридното си задвижване, интегрираните технологични решения и общия си дизайн.

От Toyota анонисират, че Sienna 2021 се отличава с решителна стилистика и високи технологии, създадени в Съединените Американски Щати, където и се произвежда многофункционалната кола. Стандартно моделът е оборудван с незареждаема хибридна задвижваща система с четири режима на работа и с обща максимална мощност от 243 конски сили, основният виновник за които е 2.5-литров DOHC четицилиндров двигател с вътрешно горене.

Предвид семейната си насоченост, новата Toyota Sienna идва и с няколко нетипични технологични решения, в това число възможност за поръчка на колата с интегрирани прахосмукачка и хладилник, дистанционно отваряне на страничната плъзгаща се врата и багажник с жест с крак, регулируем във височина е дълбочина волан с подгряване, камера за задно виждане, 10-инчов прожекционен head-up екран, аудиосистема JBL® Premium Audio с 12 колони и други.

Sienna 2021 може да бъде поръчана и във версия със задвижване на четирите колела, а като аксесоари към колата се предлага дори система за допълнителен багажник на тавана.

По отношение на системите за сигурност, в оборудването на новата Toyota Sienna могат да бъдат открити 10 предпазни въздушни възглавници, система за разпознаване на пешеходци, круз контрол, автоматични спирачки, система за следване на пътното платно, разпознаване на пътните знаци и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024