Opel Stock

Новият Haval H5 е с необичаен интериор на папарашка снимка

Новият Haval H5 е с необичаен интериор на папарашка снимка

Новият Haval H5 е с необичаен интериор на папарашка снимка

Реклама Peugeot 408
Преди края на годината се очаква появата на пазара на новото поколение на SUV-ът Haval Н5. Първите изображения на новия SUV на Haval се появиха в китайските медии преди малко повече от месец. Официалното име на модела остава засега загадка, но профилните журналисти смятат, че това е новото поколение Haval H5. Папарашки снимки на прототипа циркулират в мрежата, а сега има публикувана и нова поредица от снимки, най-интересното в които е, че интериорът изглежда по- различно, отколкото през април.

На свежите изображения на кабината се виждат три дисплея - единият е пред водача, вторият е непосредствено над него, третият е дисплеят на мултимедийната система в центъра на предния панел. При априлските снимки имаше два дисплея. Също така различни са вертикалните дефлектори на климатика, както и селектора на автоматика, различен от този при традиционната предавателна кутия.

Външността на новата е проектирана в по-квадратния стил, познат и наложен вече в SUV-пазарния сектор с дизайна на Suzuki Jimny, Jeep Renegade и възродения Ford Bronco. Бъдещият H5 има ъгловато тяло и кръгли LED фарове. Предполага се, че в и в новото си поколение китайският SUV ще запази рамната конструкция. Данните за размерите, а габаритът на актуалното поколение Haval H5 с междуосие от 2700 мм е 4645 мм.

Каква ще бъде гамата на двигателя също остава загадка. Сегашният Haval H5 на пазара в Поднебесната империя се предлага с бензинова турбо четворка (190 к.с.), дериват на Mitsubishi 2.0 или 2,0-литровия турбодизел GW4D20D на компанията майка Great Wall (150 к.с.). И двата мотора са комбинирани с шестстепенна механика, а задвижването е пълно. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Maybach Mercedes-Benz

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE подскача до 100 км/ч за рекордните 2.8 секунди

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024