New Dacia Duster

Уникално BENTLEY в цветовете на дъгата

Bentley Mulliner Bacalar

Bentley Mulliner Bacalar

Реклама Peugeot 408
Легендарният производител на луксозни автомобили BENTLEY разкри подробности за интересна виртуална инициатива, която компанията е реализирала с участието на своите служители и техните семейства, а именно онлайн състезание за проект на уникален представител на сам по себе си ексклузивният Mulliner Bacalar.

Победителят е наистина впечатляващ автомобил, изпълнен във всички цветове на дъгата, които от своя страна са и налични в портфолиото решения, предлагано от Bentley под имената Dragon Red II, Orange Flame, Yellow Flame, Apple Green, Jetstream II, Sequin Blue и Azure Purple.

Bentley Bacalar, от което ще бъдат сглобени само 12 екземпляра, всеки един от които вече продаден, се отличава от който и да било друг актуален автомобил на легендарната марка не само по дизайна на екстериора и интериора си, но и по факта, че е едва втората двуместна кола на компанията.

От Bentley коментират, че в производството на Bacalar са комбинирани уникални ръчни похвати и високотехнологични решения, екологични материали и нестандартни идеи, в това число и боя от пепел на оризови обвивки.

Двигателят на модела е шестлитров, W-образен, 12-цилиндров с максимална мощност от 659 конски сили, предавателната му кутия е осемстепенна роботизирана, а окачването е адаптивно въздушно. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024