New Dacia Duster

И Citroen Grand C4 SpaceTourer получи версия C-Series

Citroen Grand C4 SpaceTourer C-Series

Citroen Grand C4 SpaceTourer C-Series

Реклама Peugeot 408
Само ден след като анонсира C5 Aircross C-Series, Citroen разкри подробности и за специалната версия на многофункционалния си (MPV) модел Grand C4 SpaceTourer, която ще бъде налична за поръчка от 1 юни тази година.

Седемместният Citroen Grand C4 SpaceTourer, от който има продадени повече от 440 000 екземпляра от лансирането му на пазара през 2013 година, е второто най-продавано MPV предложение в своя сегмент в Европа и във Франция, като държи съответно 21% и 25% пазарен дял.

Със своя модулен втори ред, съставен от три еднакви като габарити и параметри на регулиране седалки, Grand C4 SpaceTourer идва със стилен дизайн, просторен интериор, панорамно челно стъкло и възможност за транспортиране на товари с обем от до 704 литра. В оборудването на многофункционалната кола могат да бъдат открити 15 системи за подпомагане на управлението и повишаване на комфорта и безопасността на пътя.

От Citroen коментират, че при новата версия Grand C4 SpaceTourer C-Series, основен акцент попада върху използваните цветове и материали, както и върху наличното оборудване. Новото предложение на френската марка идва с избор между всички налични при стандартната версия на модела екстериорни цветове, но в интериора е откриваме изцяло нова и тематична за специална версия конфигурация. Тук преобладава сивото, като то контрастира на места с червен шев и черни полирани повърхности.

Grand C4 SpaceTourer C-Series е оборудван със системи за свързаност, мултимедия и навигация като Connect Nav, Connect Assist и Connect Play, камера за задно виждане, автоматична електронна паркинг спирачка, фарове за мъгла с функция за завиване, 17-цолови ZEPHYR Diamond Black алуминиеви джанти и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Екстремният DEFENDER OCTA с дебют на 3 юли (Видео)

Апр 25, 2024
Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024