Opel Stock

E-Class Coupe и Cabriolet получават гласов асистент

E-Class Coupe и Cabriolet получават гласов асистент

E-Class Coupe и Cabriolet получават гласов асистент

Реклама Skoda Kodiaq
Mercedes обяви, че на 27 май ще се състои премиерата, във виртуална среда, на Mercedes-Benz E-Class Coupe и Cabriolet, като автомобилите ще бъдат демонстрирани и в техните Mercedes-AMG модификации.

За момента, от компанията не анонсират технически подробности за двата автомобила, но разкриват любопитни подробности за новото поколение на бордовата MBUX (Mercedes-Benz User Experience) инфо-комуникационна и мултимедийна система, която ще може да бъде открита на борда на E-Class Coupe и Cabriolet.

За почитателите на големите плоски екрани в автомобилния интериор, E-Class Coupe и Cabriolet ще бъдат истинско удоволствие за окото със своите два 12.3-инчови дисплея, обединени под едно стъклено покритие.

Бъдещите собственици на двете нови пазарни предложения на Mercedes ще могат да разчитат на съдействието на бордови гласов асистент, който се активира след изричането на фразата Hey Mercedes. Той ще бъде в състояние да предложи информация за актуалната климатична обстановка, да регулира работата на климатичната инсталация, да активира подгряването на седалките и да изчита резултатите от различни спортни събития.

Mercedes-AMG модификациите на E-Class Coupe и Cabriolet- Mercedes-AMG E 53 Coupe и Cabriolet, ще се отличават с тематично изпълнение на интерфейса на бордовата система, като водачът има избор между три основни графики, а единият от тях ще носи името Supersport. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024