Lasurit

Рестомод на Ford Bronco 4x4 от 1972 г. е готов за офроуд приключения

Май 20, 2020
Рестомод на Ford Bronco 4x4 от 1972 г. е готов за офроуд приключения

Рестомод на Ford Bronco 4x4 от 1972 г. е готов за офроуд приключения

Реклама Renault Arkana
Този красив син Bromco restomod е пълен с модерни и класически екстри. Рестомодът е сравнително скорошно явление в света на колекционерските автомобили. Като контрапункт на манията за оцелелите в бараки коли, тези нови автомобили смесват стара и нова технология, за да дадат най-доброто от двата свята, съчетавайки класическия стил със съвременния комфорт, мощност и надеждност.

Първото поколение на Ford Bronco беше на пазара от 1966 до 1977 г. и предложи горещ продукт с атрактивни естетически и здрави офроуд възможности. Тези първи SUV автомобили са още “по-горещи” днес и това предложение дава шанс да вземете вкъщи персонализиран Ford Bronco 4x4 от 1972 г.

Колата е напълно възстановена и персонализирана, за да ви даде един надежден и способен офроуд звяр. Ако някой се стреми сам да изгради такъв по тези стандарти, цената може да бъде между 100 000 и 200 000 долара. Екстериорът на този B72 Bronco е напръскан в зашеметяваща “синя лагуна” металик боя и има черен устойчив на атмосферни влияния интериор. Всъдеходът се предлага както с подвижен твърд покрив, така и с подвижен мек.

В интересните подробности около колата влизат HID фарове и прожектори, Wild Horses Rock Blocker с Pre-run горна предна броня и задна броня Wild Horses. Нещо повече, обут е с комплект 17-цолови джанти Diamo Karat и 37-цолови гуми Pitbull Rocker. Други акценти са мощната лебедка и подвижен носач за резервни гуми, .

Под капака се намира инжекционен Ford V8, тежкотоварна трансмисия Ford SelectShift Cruise-O-Matic с трансфер Rock Crusher 4x4 към 9-инчовите заключващи оси на Ford. Включена е и персонализирана настройка на изгорелите газове. Спирането се осигурява от усилени дискови спирачки навсякъде. Други механични акценти са охладителят на трансмисията и алуминиевият радиатор по поръчка на Ron Davis.

Вътре в този яко осъвременен Bronco е гореспоменатият устойчив на дъжд интериор в черно, който е оборудван с ролка Bailie Bilt за безопасност. Перфектните тапицирани седалки отпред са снабдени с петточкови предпазни колани, а арматурното табло е с инструменти на Dakota Digital. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг Mercedes-Benz

Хибридният MANHART CRE 700 идва със 725 конски сили 1120 Нм

Мар 26, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг Porsche TECHART

TECHART с поредно бижу: GTstreet R Touring в лимитирана серия от 25 единици

Мар 14, 2024