Lasurit

Новият Hyundai i30: Начало на производството в Европа

Hyundai i30

Hyundai i30

Реклама Skoda Kodiaq
Европейското подразделение на Hyundai обяви, че на 25 май, в завода на компанията в Чехия- Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), ще започне производството на новото поколение на разработеният в Европа и предпазначен за местните потребители модел i30.

"i30 традиционно е един от най-популярните ни автомобили в Европа", споделя Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и Продукти на Hyundai Motor Europe. "Той наистина е направен за европейци в Европа, като се почне от дизайна и разработката до финалното сглобяване. Най-новият модел възприема множество подобрения, за да бъде той още по-аткрактивен за нашите клиенти, които търсят стилна, безопасна и надежна кола в С-сегмента".

Новото поколение на Hyundai i30, което трябваше да отбележи световната си премиера по време на тазгодишното издание на салона в Женева, стъпва на пазара в три основни версии на купето- i30 Hatchback, Fastback и Wagon. Автомобилът идва с по-елегантен дизайн, повече технологии и по-висока безопасност, както и в нова модификация с хибридна задвижваща система. Нововъведение в портфолиото на модела е въвеждането на спортната версия N Line, която от лятото на тази година ще бъде налича за първи път и при версията комби.

В оборудването за безопасност Hyundai SmartSense на новия Hyundai i30 са включени система за следване на пътното платно, Rear Collision-avoidance Assist (RCA), Blind Spot Detection (BSD), система за разпознаване на пешеходци, автоматични фарове, адаптивен круз-контрол и други. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024