Lasurit

BRABUS и с брониран автомобил (Видео)

BRABUS INVICTO

BRABUS INVICTO

Реклама Skoda Stock
BRABUS Automotive- част от BRABUS GROUP, анонсира навлизането си в нова пазарна ниша, основният акцент в която е разработката на автомобили, предлагащи добавена защита срещу нападение с огнестрелни и/или взривни устройства.

Пилотното предложение на BRABUS се нарича INVICTO, отговаря на стандарта VR6 Plus ERV, разработено е на базата на Mercedes-Benz G-Class и идва в три версии- PURE, LUXURY и MISSION. От компанията анонсират, че за да се гарантира възможно най-високата защита срещу нападение с огнестрелно оръжие или взрив, екипът на фирмата е разработил обезопасителната клетка за интериора INVICTO Shelter Cell, използвани са редица уникални и 3D принтирани елементи и традиционно за този тип превозни средства, стъклата са бронирани, а монтираните гуми са от вида run-flat, които дават възможност за движение, дори когато и четирите са спукани.

Предлаганите от BRABUS бронирани версии на G-Class могат да бъдат конфигурирани с всеки един от актуалните бензинови двигатели на модела, като базовата цена на пакета INVICTO е определена на 354 600 евро.

От BRABUS определят INVICTO LUXURY, като най-ексклузивната от трите версии на INVICTO, INVICTO MISSION е специално разработен според изискванията на въоръжените сили, полицейските власти и специализирани отделения, а INVICTO PURE е най-небрежно изглеждащата от трите модификации.

Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024
Авто Новини Тунинг Opel

Irmscher Opel Astra IRC

Апр 01, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BRABUS KTM

BRABUS е тунинг компания на годината. За 18-ти път

Апр 01, 2024