Opel Stock

Citroen C5 Aircross с почти 130 000 продажби. Получава специална C-Series версия

Citroen C5 Aircross C-Series

Citroen C5 Aircross C-Series

Реклама Renault Arkana
След C3 Aircross, C4 CACTUS и C3, Citroen разшири семейството на специалната си серия C-Series, като анонсира, че и флагманът на марката- C5 Aircross, от който има реализирани почти 130 000 единици от началото на миналата година и втората най-продавана кола на компанията за 2019-а, ще може да бъде поръчан в специалната конфигурация. От френската марка споделят също така, че в скоро време C-Series изпълнение ще получат и C4 SpaceTourer и Berlingo.

SUV моделът Citroen C5 Aircross C-Series, който ще бъде наличен за поръчка от 1 юни тази година, се отличава от останалите версии на модела със специално цветово изпълнение с контрастни цветови елементи, в това число и пилотен за портфолиото на марката Anodised Deep Red червен пакет. В него са включени странични Airbump елементи, акценти по предната броня и релсите на тавана, отличителна емблема, възможност за контрастно изпълнение на тавана в черно, специална тапицерия с бял шев на Advanced Comfort седалките, постелки за пода в черно-червен контраст и други.

Citroen C5 Aircross е оборудван с активното Progressive Hydraulic Cushions окачване, три отделни модулни задни седалки с възможност за регулиране в надлъжно на купето направление, товарно отделение с вместимост от 580 до 720 литра и набор от 20 високотехнологични системи за подпомагане на управлението и повишаване на безопасността и комфорта на пътя.

Последната новост в портфолиото на Citroen C5 Aircross е пазарното въвеждане на неговата зареждаема (plug-in) електрифицирана версия, която предлага възможност за изминаването на до 55 километра в чист електрически режим. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Пролетната проверка на кемпера

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Suzuki

Февруари 2024: Suzuki записа ръст от 11.5%

Мар 29, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety Volkswagen

Euro NCAP: Двойна победа за VW Commercial Vehicles

Мар 29, 2024