Opel Stock

500 електромобила Renault ZOE тръгват по парижките улици

ZITY

ZITY

Реклама Honda ZR-V
Groupe Renault обяви, че компанията продължава постепенното въвеждане в експлоатация на автомобилите си от услугата за споделено ползване ZITY, функционираща на територията на Париж. Поредната фаза стартира днес и е под формата на 500 изцяло електрически Renault ZOE, които вече са на разположение на потребителите в столицата.

Електромобилите на ZITY са налични денонощно, без ангажимент за абонамент, като са достъпни чрез безплатно приложение за мобилни телефони. При наемна услуга на минута, таксата за ползването на електромобила е 0.29 евро, при избор на 24-часов период е 35 евро, за 2 дни е 55 евро, а за три е 65 евро.

От ZITY и Groupe Renault са предвидили и възможност за покупка на специални пакети от страна на редовните си потребители, като тук са налични бонуси от 5 евро при закупуване на пакет от 30 евро, 10 евро при пакет от 50 евро и 20 евро при 100 евро.

Локализирането, запазването, отключването и освобождаването на електромобилите, което е позволено на всяка място в Париж, стига то да е обществен надземен паркинг, ще се осъществява посредством приложение за мобилен телефон, а за допълнително удобство, повече от 150 от тях са оборудвани и с детски седалки. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024