New Dacia Duster

Сгъваема микромобилност от SKODA

SKODA Scooter

SKODA Scooter

Реклама Skoda Stock
SKODA обяви, че компанията е стартирала продажбите на нестандартно компактно решение за градска микромобилност, което е в състояние да отговори на проблемите на онези от потребителите, които не харесват онези последни няколкостотин метра, които трябва да изминат пеш от превозното си предство до крайната точка на своето пътуване. Или за онези, които просто искат да внесат допълнителна доза забава в своето ежедневие.

Новото пазарно предложение на SKODA се нарича SKODA Scooter и представлява компактна тротинетка с патентован механизъм за сгъване, която може да бъде транспортирана безпроблемно например под подовото покритие на товарното отделение на KAMIQ и SCALA, без да се намалява полезният обем на багажника.

От автомобилната компания споделят, че SKODA Scooter се сгъва в няколко лесни стъпки, след което заема пространство с размери само 49/42/11 сантиметра.

С конструкция от стомана и алуминий, SKODA Scooter тежи по-малко от 5 килограма и може да бъде използван от малки и големи с тегло до 100 килограма. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024