Lasurit

Nissan лансира нов електрифициран модел в Тайланд

Nissan Kicks e-POWER

Nissan Kicks e-POWER

Реклама Skoda Stock
Nissan обяви, че компанията стартира продажбите на електрифицираният си модел Kicks e-POWER на територията на Тайланд. Компактният градски SUV, който е оборудван с високотехнологичната задвижваща система на марката e-POWER, лансирана първо на японския пазар, след което и в Европа, вече се произвежда в страната.

Международно отличената e-POWER система на Nissan предлага изцяло електрическо задвижване на колелата, като необходимата за целта електрическа енергия се генерира от компактен двигател с вътрешно горене.

В оборудването на автомобила са включени също така генератор, инвертор, батерия и електромотор. Използван единствено за зареждане на батерията с висока мощност, бензиновият двигател винаги работи на оптимални обороти. Това води до отлична икономия на гориво и по-ниски емисии в сравнение с традиционния двигател с вътрешно горене.

Интегрираната на борда на Nissan Kicks e-POWER батерия е с капацитет от 1.57 kWh, а двигателят с вътрешно горене е 1.2-литров, трицилиндров. Общата максимална мощност на задвижващата система на автомобила е 130 конски сили, а въртящият момент е 260 Нм.

С диодно оформление на светлинните си модули, Nissan Kicks e-POWER е оборудван със 7-инчов чувствителен на допир екран, бордова система Nissan Connect, както и редица системи за повишаване на комфорта и безопасността, в това число интелигентен круз-контрол, автоматични спирачки, система за видеонаблюдение около превозното средство и други. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024