Lasurit

SKODA с видео презентация на KAMIQ SCOUTLINE

SKODA с видео презентация на KAMIQ SCOUTLINE

SKODA с видео презентация на KAMIQ SCOUTLINE

Реклама Skoda Monte Carlo
SKODA KAMIQ SCOUTLINE трябваше да отбележи световната си премиера по време на тазгодишното издание на Автосалон Женева, което беше отменено на фона на покачващите се случаи на заразени с COVID-19 в Европа и света.

Както подсказва името на новото пазарно предложение на SKODA, KAMIQ SCOUTLINE обещава да предложи допълнително офроуд излъчване на конструкцията на компактния SUV модел KAMIQ. Освен това новата версия е първата по рода си за компанията, която ще носи името на новото ниво на изпълнение SCOUTLINE.

В екипировката на KAMIQ SCOUTLINE са включени допълнителни черни матови вежди на калниците, нови елементи по екстериора, 17- или 18-цолови алуминиеви джанти, задни светлини с изцяло диодно изпълнение, допълнителна защита в предната и задната част на купето, заден дифузьор и други.

В интериора на SKODA KAMIQ SCOUTLINE основен акцент са регулируемите във височина предни седалки с нова тапицерия ThermoFlux с Suedia микрофибърни елементи, кожена тапицерия за волана, ръчната спирачка и скоростния лост, педали с алуминиеви подложки, система за индиректно осветление с три цветови подсветки и други.

KAMIQ SCOUTLINE, който ще бъде лансиран на пазара през юни, ще се предлага като изпълнение за всички двигателни версии на модела, максималните мощности на които варират от 90 до 150 конски сили.




Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Екстремният DEFENDER OCTA с дебют на 3 юли (Видео)

Апр 25, 2024
Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024