Opel Stock

Harley-Davidson в борба срещу COVID-19 с първия си електрически модел 

Harley-Davidson в борба срещу COVID-19 с първия си електрически модел 

Harley-Davidson в борба срещу COVID-19 с първия си електрически модел 

Реклама Renault Arkana
В благотворителен онлайн търг, който ще се проведе до 26-ти май, е включен представител на първия в историята на мото легендата изцяло електрически модел - LiveWire. Harley-Davidson Motor Company и световноизвестната аукционна къща Bonhams ще дарят събраните средства на благотворителния фонд United Way Worldwide’ COVID-19 Community Response and Recovery.

Мисията на този фонд е включване в усилията на международната общност за възстановяване на щетите от Covid-19. Събраните средства отиват за предоставяне на храна и подслон на нуждаещите се, както за осигуряване на лесен достъп до проверена информация на населението в рамките на Съединените щати и Канада.

Уникалният електрически модел LiveWire, който е включен в търга, притежава отличаващо се графично оформление, създадено специално за случая. Пуснат на пазара през 2019-та година, моторът на Harley-Davidson има пробег от 235 километра при комбиниран режим на каране, оборудван напълно с карбонов комплект. Той притежава и 7 режима на каране, четири от които са предварително програмирани.

Освен привилегията да притежава исторически мотор, новият собственик ще има възможност за местни еко преференции в САЩ, в размер до 2500 долара, персонализирана доставка и обиколка на Harley-Davidson Museum. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Спорт

Yamaha реорганизира спортната си дейност

Апр 18, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто Bentley BMW Honda KTM Peugeot Suzuki

Над 70 премиери, нови марки и дебюти на мото пазара в България

Апр 17, 2024
Авто Новини Мотоциклети Бизнес /Business

Покарайте в тест драйв Aprilia и Moto Guzzi

Апр 16, 2024