Skoda Monte Carlo

Ford анонсира лимитираната серия Ranger Thunder за Европа (Видео)

Ford Ranger Thunder

Ford Ranger Thunder

Реклама Opel Stock
Днес Ford разкри подробности за новата лимитирана серия на хитовия си пикап Ranger- Ranger Thunder, която става достояние на потребителите в Европа в тираж от само 4500 екземпляра.

Ford Ranger Thunder се отличава от стандартната версия на модела, носител на наградата Международен пикап на годината 2020, с множество екстериорни и интериорни тематични дизайн и стилистични решения. Разработен на базата на върховото ниво на оборудване Ranger Wildtrak, пикапът е оборудван с двулитров Bi-Turbo EcoBlue дизелов двигател, който генерира максимална мощност от 213 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм, и който е конфигуриран с 10-степенна автоматична предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Представителите на Ford Ranger Thunder са изпълнени в Sea Grey екстериор, оборудвани са с ексклузивни за серията 18-цолови алуминиеви джанти, черно решение на челната решетка, задната броня, товарното отделение, дръжките на вратите и защитните панели, диодни фарове с тонирани рамки, специално изпълнение на товарното отделение, цялостно кожено изпълнение на тапицерията, червен шев и бродерии по волана и седалките, и други.

От Ford анонсират, че Ranger Thunder вече е наличен за поръчка, а първите доставки към клиенти ще бъдат осъществени в края на лятото.

Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024