Lasurit

В Япония стартира фейслифтът на Swift 2020

В Япония стартира фейслифтът на Swift 2020

В Япония стартира фейслифтът на Swift 2020

Реклама Opel Stock
В Япония стартира фейслифтът 2020-а година на Suzuki Swift. Новият малък хечбек има начална цена от 1 535 600 йени /25 900 лв/. в родния пазар на компанията.

Новият фейслифт на Swift се отличава с освежен външен дизайн, но както в стария модел, има два нови различни дизайна на предната решетка, два дизайна на бронята, но същите като тези на стария модел, има две опции от лети джанти, като спортният е с двутонно покритие. Suzuki предлага лифтинга на Swift с две нови опции за цвят с два цвята - Flame Orange Pearl металик с черен покрив и Rush Yellow металик със сребърен покрив.

Отвътре има подобрен 4,2-инчов цветен MID, който, за разлика от старата кола, показва и скоростта. Нов е и 360-градусовият монитор за оглед около колата за по-лесно паркиране.

Пренесеният от сегашния модел 1,2-литров N / A четирицилиндров бензинов двигател K12C (91 к.с. / 118 Нм) е стандарт в Suzuki Swift 2020. Както и в стария модел, има опции с мек хибрид и пълен хибрид. В мекохибридния вариант има електрически мотор WA05A (3,1 к.с. / 50 Нм) за подпомагане на двигателя, докато в пълния хибриден вариант има по-мощен електромотор PB05A (13,6 к.с. / 30 Нм) със същата цел. И двата варианта имат литиево-йонна батерия, но при втория е малко по-голяма и с по-висок капацитет.

Бензиновите и бензо-електрическата мекохибридна конфигурации могат да бъдат с 5-степенна механична кутия или вариаторCVT. При избора на CVT има опция и за пълно задвижване - 4WD система. Пълнохибридната бензинова конфигурация се предлага само с 5-степенна автоматична кутия AMT и не може да бъде с пълно задвижване 4WD. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024