Skoda Monte Carlo

Електрическият Mustang Mach-E: +119 километра пробег за всеки 10 минути на зарядното

Mustang Mach-E

Mustang Mach-E

Реклама Honda ZR-V
Ford обяви, че последните изпитания на компанията са показали значително повишение в скоростта на зареждане на батерията на първия в историята на марката изцяло електрически и нов SUV модел- Mustang Mach-E, при условие, че той използва системата за бързо зареждане на консорциума IONITY.

Според изчисленията на Ford, за всеки 10 минути в състояние на зареждане, свободният пробег на електромобила Mustang Mach-E, във версията му с удължена пробег и задно задвижване, се увеличава средно със 119 километра. По време на тестове в реални пътни условия, резултатите показават подобрение от 26 километра или почти 30% в сравнение с предходните такива.

"Клиентите на Mustang обичат движението и по-малкото време в презареждане означава повече време наслада от управлението", коментира Марк Кауфман, глобален директор на подразделението Електромобили на Ford. "Направихме наш приоритет това Mustang Mach-E да може да се презарежда по-бързо и продължаваме да работим с доставчиците за това да има още повече точки за заряд през FordPass и да бъде по-лесно за зареждане".

От Ford анонсират, че версията с четири задвижващи колела на Mustang Mach-E AWD се очаква да бъде в състояние да акумулира средно по 107 километра пробег при зареждане от 10 минути. Както тази мозихикация, така и тази с две задвижващи колела, се очаква бъдат в състояние да презареждат батерията си от 10 до 80% за 45 минути.

Стандартният вариант на Mustang Mach-E със задно задвижване се очаква да акумулира средно 91 километра допълнителна автономност за 10 минути, а при четрията AWD да бъдат добавяни 85 километра. За презареждането от 10% до 80%, двете модификации ще се нуждаят от 38 минути на зарядната инсталация. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли DS DS Automobiles

DS Automobiles с хибридна технология за DS 3 и DS 4

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Smart Toyota

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус

Всичко за ... Новото C3 на Citroen

Апр 16, 2024