Lasurit eshop

SKODA AUTO предоставя удължаване на гаранцията за нови автомобили

SKODA AUTO предоставя удължаване на гаранцията за нови автомобили

SKODA AUTO предоставя удължаване на гаранцията за нови автомобили

Реклама Peugeot 408
• Удължаване на гаранцията на производителя най-късно до 31 август 2020 г.
• Поради коронавирус кризата, мярката се прилага за всички световни пазари, с изключение на Китай

През последните седмици много от клиентите на ŠKODA имаха ограничени възможности да предявят своите гаранционни претенции към ŠKODA дилърствата, поради последиците от пандемията с Covid-19. Поради тази причина ŠKODA AUTO предоставя на своите клиенти удължение на гаранцията, както за стандартната, така и за вече разширената гаранция, като специален жест към тях.

Станислав Пекар, мениджър на Следпродажбено обслужване в ŠKODA AUTO подчертава: „Ние осъзнаваме трудностите, с които се сблъскват нашите клиенти в светлината на настоящата пандемия от Covid-19, поради което предлагаме тримесечно удължаване на гаранцията. С тази мярка, създаваме яснота в планирането на предстоящите посещения в сервиз при нашите договорни ŠKODA партньори по бърз, удобен и решителен начин.“

Удължаването на гаранцията се прилага в целия свят за всички автомобили на ŠKODA, с изключение на автомобилите, произведени в Китай или за китайския пазар. Условие за това е ŠKODA гаранцията или вече закупената разширена ŠKODA гаранция да изтича в периода от 01.03.2020г. до 31.05.2020г. Периодът на удължаването приключва три месеца след изтичане на оригиналната гаранцията или оригиналната разширена гаранция, но не по-късно от 31 Август 2020г., в зависимост от това, кое събитие ще настъпи първо.

Ограничението на пробега на разширената гаранция и други условия на ŠKODA остават в сила през цялото време на гаранцията. Ако удължаването на стандартната гаранция от ŠKODA се припокрива със старта на вече закупената разширена гаранция, то влизането в сила на закупената разширена гаранция се отлага с три месеца без допълнително заплащане.

Това удължаване на гаранционните срокове е еднократен и доброволен жест от страна на производителя, без признаване на правно задължение или ангажимент за бъдещето.


*Източник: www.skoda-auto.bg Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини

PEUGEOT празнува 20 години виртуална реалност

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Jeep

Jeep® AVENGER с урбанистичен дебют в София

Апр 25, 2024